bröllop

01 / 54

Finns det något så ärofyllt med att få vara med på någons kanske viktigaste dag i livet? Jag tror inte det! Bröllop har kommit att bli en av mina specialitéer och jag älskar att få resa land och rike runt till fantastiska smultronställen med underbara människor!

EN HELHELTSUPPLEVELSE


Sedan 2012 har jag fotograferat ett hundratal fantastiska bröllop! Från Skåne i söder till Lofoten i norr, vid fjordar, i hästhagar, i slott och på stränder. Mina par letar ofta efter något mer än en fotograf. Någon som kan lugna nervösa stunder, hjälpa till med planeringsarbetet för att få ut det mesta av dagen, någon som smälter in bland gästerna, gärna tar sig en svängom med morfar på dansgolvet och rättar till klänningar, frisyrer och är grym på att fästa corsagerna.

Hur går vi då tillväga?


Bokningsmöte

Vi träffas (om möjligheten finns) över en fika och diskuterar era önskemål. Detta brukar ske cirka ett år innan bröllopsdagen, men går såklart ofta lite senare också. Det är viktigt att personkemin och våra visioner överensstämmer då jag faktiskt ska få vara med på och föreviga en av era viktigaste dagar i livet. Vi skriver kontrakt och när bokningsavgiften på 50% är betald (jag fakturerar via Frilands Finans) är datumet bokat.


Hjälp längst vägen

Jag finns tillgänglig som bollplank, tips om leverantörer och allmänna planeringsråd. För mig är det lika viktigt att hela processen känns trygg och rolig som själva bröllopsdagen. Jag har sett allt som kan gå tokigt, men också allt som kan gå rätt - och fantasifulla kompromisser.


En sista check

Ett par veckor innan bröllopet hörs vi igen och går igenom dagen lite mer detaljerat. Ni ger mig ett schema med tider och platser nu när den stora dagen äntligen närmar sig!


Bröllopsdagen

Wohoo! Nu är den här! Jag åker till utsatt plats, med mitt finaste leende och min rosa kameraväska. I den har jag förresten en back up-kamera, dubbla minneskort i min trontjänare - ja dubbelt av allt faktiskt som kan gå sönder. Jag brukar även ha skavsårsplåster, värktabletter och lite annat smått och gott som kan behövas för er under dagen.


Urval, bearbetning och leverans

Efter världens bästa bröllopsdag börjar mitt mest tidskrävande arbete. Att välja ut de bästa bilderna och bearbeta dem så de får min speciella bildstil. Ett smakprov kommer oftast efter några dagar och den fullständiga leveransen efter max 8 veckor. Då får ni era högupplösta bilder att ladda ner från ett galleri och att kunna dela med nära och kära. Galleriet ligger uppe i två månader från leverans. När den sista fakturan på resterande 50% är betald, får ni koden så ni kan ladda ner bilderna. Lätt som en plätt!

3 timmar

20.000kr


Samtliga utvalda bilder (ca 40st per timme) bearbetade och nedladdningsbara i högupplöst format från webbgalleri

Reseersättning inom Östergötland ingår

5 timmar

30.000kr


Samtliga utvalda bilder (ca 40st per timme) bearbetade och nedladdningsbara i högupplöst format från webbgalleri

Reseersättning inom Svealand ingår

8 timmar

38.000kr


Samtliga utvalda bilder (ca 40st per timme) bearbetade och nedladdningsbara i högupplöst format från webbgalleri

Reseersättning inom Sverige ingår

Eventuell kostnad för kost och logi kan tillkomma beroende på var er bröllopsdag äger rum

Vill ni boka mig?