porträtt

Det finaste du har är också det som förändras som mest när du råkar blinka. Ibland vill man kunna frysa tiden och bara få lukta en extra gång i den där nacken, pussas lite längre eller hålla den där lilla handen på en liten som plaskar i det svala vattnet.

Att ha 30.000 bilder i sin mobils kameraalbum (🙋🏼‍♀️) är gulligt, men bilder där du själv också figurerar och interagerar är gulligare. Och roligare för den du älskar mest som får njuta av bilderna i många tiotals år framöver.


Jag fotograferar utomhus då det inte finns något i hela världen som slår solens mjuka ljus eller naturens sagolika bakgrund, vinter som sommar, vår som höst. Från skira klänningar som sveper i vinden till mysiga ullkoftor på en renfäll i skogen. Det blir magi och ett minne resten av livet.

Porträttfotografering


30-60 minuters fotografering inom Norrköping- eller Söderköpings kommun

Webbgalleri med de bästa bilderna från dagen, bearbetade och högupplösta

5 bilder ingår i paketet, extra bilder eller samtliga bilder från galleriet går självklart att köpa till


2950kr


FAQ

Hur bokar jag?

Genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mail till info[at]rebeccaselin.se, alternativt slå mig en signal på 070-364 05 68 så hittar vi ett datum som passar oss alla. En bokningsavgift på 50% utfärdas och då den är betald blir bokningen giltig. Resten betalas i samband med fotograferingstillfället och önskas fler bilder än vad som ingår i paketet betalas den summan efter att ni hittat era favoriter i galleriet.

Vad ska vi ha på oss?

Det ni känner er fina i! Håll er gärna till samma färgskala, ljusa, enfärgade, naturnära eller ljusblå färger gör att fokus hamnar på ansikten och känslor snarare än kläder. Ett fixat hår redo för fest gör kanske att du känner dig extra fin och det kommer också synas i dina uttryck på bilderna.

Om vädret är dåligt?

Om det kommer spöregn, storm eller snöoväder bokar vi självklart om! Men om det är mulet eller solsken, kanske till och med lite duggregn så får vi superfina bilder! Ju senare på dagen, desto varmare är ljuset och mer magiska blir bilderna.

När är bilderna färdiga?

Jag brukar vara ganska snabb på att redigera bilderna då jag tycker att det är så himla roligt! Men i högsäsong kan det ta upp till 4 veckor, men självklart försöker jag vara snabbare än så.

Jag tror...


...på oknussliga bilder med skratt som kommer från magen, där barn får vara barn och där det inte finns någon begränsning på hur mycket man får pussa sin sambo. Bilder där leken eller kärleken får ta plats och stela poser aldrig är ett verktyg. Såpbubblebus som spårar, familjekramar från hjärtat och en rolig helhetsupplevelse gör att vår tid blir en härlig dejt snarare än ett jobbigt moment (även fast det är okej att vara nervös, det kommer släppa, jag lovar!). Jag har bara ett fåtal tillgängliga tider och de brukar bokas upp fort, så skicka din bokningsförfrågan redan idag även om du vill fotas lite längre fram.