graviditet

01 / 06

Du känner dig varm, stor, otymplig och bitter på alla som får dricka skumpa och äta Brie. Kläderna passar knappt och det är en dum idé med knytskor. Men vet du. Det är nu i livet som det händer. Det är nu i livet som du bär på det bästa som hänt dig. Och du är vacker! Det är värt att förevigas och kommas ihåg - för snart tar parveln studenten!

Hur går det till?


Jag brukar fånga mina mammor i kvällens sista solstrålar, när ljuset är som mjukast och omsveper dig i guld. Vill du låna en exklusiv klänning eller två som får dig att känna dig som en på miljonen så har jag en garderob som väntar på just dig. Fixa ditt hår, smink och dina naglar som om du ska på en fest som du vet att ditt ex ska gå på. Från vecka 30 brukar det vara lämpligt att fotografera och skulle det regna på vår planerade dag bokar vi självklart om (och du kniper!).

FAQ

Vad ska jag tänka på?

Det viktigaste är att du känner dig fin. Om fotograferingen sker på sommaren, ta med lite vatten om det är varmt. Ska vi fota på vintern är det en bra idé med ljusa leggings och bra skor. Ha gärna på dig en axelbandslös BH och har du rekvisita, en kärlek som går med dig genom livet eller tidigare avkommor - ta med dem också om du känner för det! En blomsterkrans, ballonger, ultraljudsbilder eller en vacker filt gör sig fantastiskt på bild.

Var fotar vi?

Jag har en uppsjö av smultronställen jag vet alltid leverar en vacker bakgrund. Jag brukar rekommendera att vi fotar i solens sista strålar då ljuset är som mest magiskt.

en session utöver det vanliga


30-60 minuters fotografering i Norrköpings-, Linköpings- eller Söderköpings kommun

Möjlighet till lån av exklusiva gravidklänningar och ett ombyte

10 högupplösta, bearbetade bilder som ni väljer från ett webbgalleri, möjlighet finns självklart att köpa till fler


3500kr